In cele ce urmeaza iti explicam cum poti calcula cel mai ieftin rca online

Orice proprietar de masina doreste sa cumpere cel mai ieftin RCA de pe piata, avand in vedere ca cel mai important criteriu este pretul asigurarii auto RCA. Tariful politei RCA este influentat de mai multi factori.
Acestia sunt :
– tipul masinii
– clasa bonus/malus
– varsta soferului
– marca masinii

Pentru a afla care este cea mai ieftina asigurare RCA din Romania ai la dispozitie un calculator RCA care iti va arata preturile la cele mai importante companii de asigurari.

Pretul politei rca este afisat dupa ce completezi primul formular iar acest lucru nu dureaza mai mult de 3 minute.

Pretul poate varia in functie de urmatorii factori:
– data la care soferul a obtinut permisul
– localitatea de resedinta
– daca esti pensionar, bugetar, veteran de razboi, daca ai copii minori, daca esti o persoana cu handicap.

Daca nu ai timpul necesar pentru a completa formularul, poti apela la ajutorul nostru prin telefon sau poti atasa copia talonului direct pe site langa calculatorul RCA. Dupa completarea formularului Calculatorul RCA ieftin iti va oferi preturile la cele mai importante companii de asigurari astfel incat tu sa poti alege asigurarea auto rca online care ti-o permiti.

Dupa ce termini de completat si formularul final vei fi contactat de unul din angajatii nostri de la call-center pentru a pune la punct detaliile legate de livrarea politei. Comenzile venite din Bucuresti beneficiaza de livrare gratuita, la fel ca si comenzile venite din alte orase dar numai daca valoarea politei auto rca online depaseste suma de 150 lei.

Clientii care au mai comandat in trecut asigurarea rca online pe siteul nostru trebuie doar sa introduca codul cotatiei sau seria sasiului in campurile special create si preturile vor fi afisate instant.

Am creat calculatorul rca ieftin pentru confortul clientilor nostri, acestia nu vor mai fi nevoiti sa bata drumul de la o firma de asigurari la alta pentru a afla care este cea mai ieftina asigurare auto rca. In plus, clientul castiga timp si bani nemaifiind nevoit sa ridice polita de la compania de asigurari aleasa. La noi livrarea politei rca este gratuita.