Asigurari auto ieftine.

Asigurari auto ieftine

Masina este o achizitie care necesita  multe investitii. Totusi, ea ne aduce foarte multe beneficii ca si mijloc de transport, pe langa faptul ca iti ofera un plus de confort, ne putem deplasa mult mai rapid din punctul A in punctul B. Deoarece majoritatea soferilor doresc sa investeasca cat mai putin in masina lor companiile de asigurari vin in intampinarea lor cu 2 feluri de asigurari auto.

Asigurarea auto RCA

Asigurarea auto CASCO

In functie de bugetul fiecaruia companiile de asigurare ofera si polite de asigurari auto ieftine.

Asigurarea auto RCA este obligatorie iar asigurarea auto CASCO este facultativa.

 

Polita de asigurare auto RCA

Polita  de raspundere civila auto, sau polita RCA, este un contract incheiat intre o persoana fizica sau juridica care detine un automobil si o companie de asigurare autorizata in acest sens. Acesta  polita are ca scop despagubirea persoanelor prejudiciate in urma accidentelor de circulatie produse din vina noastra. Putem incheia o polita RCA chiar si online pe internet. Deoarece aceasta ramura s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani acum cel mai simplu este sa ne calculam tariful asigurarii RCA cu ajutorul unui Calculator RCA pe care aproape toate siteurile il pun la dispozitia vizitatorilor. In acest fel soferii pot afla in timp real tarifele tuturor companiilor de asigurari si pot comanda polita de asigurari auto in functie de buget.

Polita de asigurare auto CASCO

O polita CASCO este o asigurare care va protejeaza propriul vehicul de furt sau de eventualele daune pe care acesta le poate suferi, indiferent daca sunteti responsabil sau nu de producerea acestora.
Asigurarea auto CASCO acopera urmatoarele riscuri: avarii si furt.
Polita CASCO se incheie dupa inspectarea vehiculului de catre un reprezentant al companiei de asigurari, moment in care acesta va efectua si fotografii ale masinii, va nota imbunatatirile sau modificarile aduse masinii (daca este cazul – sistem audio nou, jante, etc.) si va constata eventualele daune existente care nu vor fi despagubite, intocmindu-se astfel un raport de inspectie semnat de ambele parti.

Sfaturi pentru depistarea celor mai ieftine asigurari auto.

Citeste AICI cum sa gasesti asigurari auto ieftine.

Comments are closed.