Un RCA ieftin

asigurari auto 1rca-ieftin.ro

Atunci cand trebuie sa inchei o asigurare auto RCA, primul criteriu de alegere este, fara indoiala, pretul politei de asigurare.

Un studiu de specialitate realizat de o companie de statistica arata ca, pretul este cel mai important aspect dupa care soferii isi aleg polita RCA, 40% din cei chestionati au raspuns asta.
Numai 18% dintre soferii chestionati au raspuns ca nu tin cont de pret ci de compania de asigurari atunci cand incheie asigurarea auto rca.

Pentru a afla cat costa asigurarea RCA in 2012 foloseste Calculatorul RCA Ieftin. Vei primii o lista cu preturi la cele mai importante companii de asigurari din tara noastra. In felul acesta vei alege asigurarea pe care ti-o permiti.
Deoarece am negociat pentru clientii nostri cu toate companiile de asigurari ne laudam ca practicam cele mai mici preturi de pe piata.

Pe www.1rca-ieftin.ro vizitatorii au posibilitatea de a comanda online polita RCA, dupa ce completeaza formularul din calculatorul rca si isi aleg pretul politei de asigurare auto.
In plus, ei pot opta pentru a primii polita direct acasa absolut gratuit sau o pot ridica direct de la agentia noastra din Bucuresti, Sector 2 – Blvd. Basarabia Nr. 80

Comments are closed.